Snart kommer Barnehelg

Det er ennå en stund til jul, men Barnehelg er snart klart til salg. Bjarte Vesetvik i ImF-ung oppfordrer lag og foreninger til å bestille det nye juleheftet.

− Jeg synes det er et godt blad, sier barne- og familieleder Bjarte Vesetvik i ImF-ung.

Han er fornøyd redaktør for juleheftet Barnehelg som snart er klart for salg. Målgruppen for juleheftet er barn opp til 11-12 år. For de yngste barna kan det være kjekt å lese bladet sammen med en voksen.

Evangelisering
− Jeg oppfordrer de som er med i barnelag, klubb eller kor eller kristne skoler, ledere og lærere, til å bestille Barnehelg. Det er evangelisering. Barna tar det med seg hjem og kan lese det der, sier Vesetvik.

Temaet er «Det blir ingen jul uten Jesus». Flere personer har bidratt til Barnehelg som inneholder kakeoppskrifter, hobbyaktiviteter, noveller, andakt og julenøtter. Selv har redaktøren bidratt med en leder og julenøtter.

Ønsker flere selgere
− De som skal bestille og selge, må få tid til å selge, sier Vesetvik om hvorfor juleheftet Barnehelg er klart til salgs en god stund før jul.

Det har vært planlagt og laget i løpet av årets første halvdel, kommer fra trykkeriet før den 22. oktober og har et opplag på cirka 5 500. Så langt har selgerne av heftet bestilt cirka 5 000 eksemplarer. Om noen nye har lyst til å selge barnehelg, er de velkommen.

− Vi ønsker flere selgere. Hvis mange vil selge, og vi blir solgt ut, kan vi ha større opplag neste år. Målet er få solgt ut alt. Du får mer rabatt, jo flere du bestiller, forteller Bjarte Vesetvik.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.